Opstart af slankehold - meld dig nu!

Et nyt år- et nyt årti!

Jeg ønsker for jer at alle jeres ønsker må gå i opfyldelse 🙂! 

Er du en af de mange, som gerne vil leve lidt sundere, tabe nogle af de overflødige kilo? En af dem, som vil i gang med at træne, lære lidt om kost, vitaminer samt lære styre sukkertrang, stress, søvn m.m. I så tilfælde er du velkommen, når jeg starter hold op.

Se DOF Næstveds hjemmeside for tid og sted.

DU kommer i form med træning, som giver høj fedtforbrænding med enkle og effektive øvelser.

DU lærer, hvordan du kan hjælpe din fordøjelse og få en flad(ere) mave.

DU lærer om blodsukker og får mulighed for at teste dig selv.

Derudover får du kropsmåling med centimeterbånd i starten og slutningen af kurset. Og mulighed for vejning inklusive kropsanalyse, som viser din fedtprocent, muskelmasse samt fedt omkring de indre organer, det fedt som er det farlige og kan give, blodpropper og diabetes. 

Så er du træt af at tælle kalorier, veje din mad og har måske prøvet at tabe dig før, men har taget på igen? Så er det kurset for dig! 

Der er tale om enkle vejledninger. Mad, som hele familien kan spise, mad, som mætter og giver en sund krop.  Du får din egen mappe med opskrifter gode råd m.m. og den positive effekt af at være på et hold og dele ud af dine erfaringer. 

Så meld dig til - træning 2 x om ugen, hvor du prøver forskellige måder at bevæge dig på. Vi har det sjovt med god musik.    

Henvendelse DOF, Næstved Aftenskole tlf. 5572 1825 eller henvendelse til undertegnede på tlf.: 5178 4555.

Håber vi ses!

Annagrethe