Nyt fra Appenæs Zoneterapi maj 21

Gør noget godt for dig selv - styrk dit immunforsvar.

Flere har spurgt mig om, der er noget de selv kan gøre før eller efter Corona vaccination, eller efter at have været ramt af Corona virus. Svaret er et stort JA!

Allerførst vil jeg dog pointere, at det er helt og aldeles op til den enkelte at beslutte, om han eller hun vil tage imod en Corona vaccination – det er ikke noget, jeg blander mig i.

For nylig var jeg på et kursus om netop immunforsvar, og for mig nye måder at styrke det på. Ikke mindst via zoneterapi og lymfesystemet. Lymfen er som en si, der renser i kroppen med lymfeknuder forskellige steder. Nogle af jer har sikkert oplevet lymfeknuder på halsen, som hæver ved en halsbetændelse. Også styrkelse af de øvre luftveje og ikke mindst lungerne, da det jo er her Corona kan angribe hårdt. Alt liv starter med et åndedrag og slutter med et.

Det er også vigtigt at tænke på, hvad du putter i munden, da 70% af vores immunforsvar sidder i mave-tarm systemet. Masser af frugt og grønt, mindre sodavand og sukker. Antiinflammatorisk kost. Se forrige nyhedsbrev om vitaminer m.m. Der er også forskellige homøopatiske midler, jeg bruger selv Thuja D 6, som også kan bruges ved børnevaccinationer.

 

Noget, som har undret mig er, at der mig bekendt ikke, er skrevet eller sagt noget om åndedrætsøvelser i denne tid. Jeg kan se på mit lungehold, hvor meget det giver.

Man kan gøre det simpelt ved at trække vejret dybt ned i maven på en indånding gennem næsen, og pust langsomt ud gennem munden, som hvis du puster ud gennem et sugerør. Man kan også trække vejret ind og tælle til 4, puste ud igen på 4. Pust ind på 4, holde pause på 4 og puste ud igen på 4. Der er mange muligheder, søg eventuelt på yoga åndedræt på nettet.

Så er der det mentale. Mange af os kan være i tvivl om, man skal lade sig vaccinere eller ej. Det er vigtigt at være afklaret og selv tage en beslutning. Måske er du en af dem, som på grund af sygdom har været bange for at blive smittet, og dermed har været meget alene. Nogle har arbejdet hjemme med udfordringer med børn og job. Altsammen slider det på mennesker – da vi er sociale væsner.

 

Uanset hvad kan der være mange årsager til at kroppen bliver stresset. Her tilbyder jeg sindsro behandling, en healing, hvor du ligger afslappet på briksen. Her handler det kun om ro fra mig til dig. Sindsro kan alle tåle, også hvis du får antidepressivt medicin eller ikke har gavn af anden healing. Sindsro er også en behandlingsform, man tilbyder urolige børn.

Jeg ønsker jer alle sundhed og frihed til at være glade og nyde den kommende sommer.

 

Annagrethe

 

NB: husk du er altid velkommen til at ringe eller maile om eventuelle spørgsmål.

 

17-05-21