Nyt fra Appenæs Zoneterapi oktober/november 21

Så nåede vi til oktober måned!

Dermed kom efteråret med hyggelige stunder, når det regner og rusker udenfor. Tag en tur i skoven og nyd de smukke efterårsfarver, når bladene på træerne bliver gyldne.

I denne tid er det vigtigt at huske at tage D-vitamin, og brug også farvepaletten på din tallerken med bær, frugt og grøntsager, så du får så mange vitaminer som muligt. 

I vores hverdag udsættes vi desværre for en masse tilsætningsstoffer, E-numre, tungmetaller og hormonforstyrrende stoffer i vores mad. Det er derfor vigtigt at undgå alt for mange forarbejdede fødevarer, så som færdigretter, fryse-pizzaer og kager med mange E-numre.

Vi kan selv gøre en masse selv. Vi kan købe danske varer af god kvalitet, vi kan spise økologisk, forsøge at producere det, vi spiser fra bunden og spise naturlig mad. Med naturlig mad menes mad, der har en kort holdbarhed, det kunne være hjemmelavet brød, en god og saftig bøf fra slagteren. Sådanne fødevarer indeholder gode vitaminer. Vi ser mange af de forarbejdede fødevarer har lang holdbarhed – de kan mange gange holde sig i flere måneder – og hvorfor mon?

Hjemmebagt brød - mums!
Ture i skoven god motion!

Det er også supervigtigt at vi motionerer – gåture, svømning, dans, boldspil. Ja, alt tæller! Skær ned på alkohol og sodavand. Få så meget søvn som muligt, sov gerne 7 til 9 timer hver nat. Der er vigtigt ikke at have mobiltelefoner eller tv til at forstyrre din nattesøvn. Luft ud i dit hjem hver dag og gør rent så skimmelsvamp og andet ikke angriber dig.

Stress er også en faktor, som man ikke skal sidde overhørig. Husk at stress nedsætter dit immunforsvar og lettere gør dig syg. Forsøg at planlægge og uddelegere opgaver. Det er vigtigt at holde fri og gøre noget, der gør dig glad! Det kunne f.eks. være en zoneterapibehandling med let massage eller afspænding. Husk du er altid velkommen!

Rigtig godt efterår til jer alle!

Hilsen

Annagrethe

Balance i livet!