Nyt fra Appenæs Zoneterapi - oktober 2018

Børn fra 0-6 år - vådliggerbørn

Jeg har her i oktober 2018, været på et videreuddannelseskursus omkring børn fra 0-6 år. Kurset omhandlede babyer og deres problemer. Jeg har i mange år behandlet babyer, men kan nu supplere med den nyeste viden omkring vitaminer, mad, m.m.

Kurset omhandlede endvidere de gængse problemer som mellemørebetændelse, infektioner, uro og en væsentlig del af kurset handlede om vådliggerbørn. Faktisk er der mellem 1-3 børn, som er vådliggere når de starter i 0. klasse.

Emnet omhandlede såvel den traditionelle behandling og undersøgelser hos vådligger-klinikken i Slagelse, samt hvad zoneterapien kan gøre – dejligt at de to ting også kan forenes.

Læs mere her

Posturologi

Jeg har været på kursus i posturologi hos Rikke Godthjælp.

På kurset lærte jeg at se på sammenhænge. Samarbejdet mellem hjerne og krop og behandle med forskellige øvelser og øreakupunktur samt forskellige tests, som afdækker problemer med platfodhed eller andre fodproblemer, rygskævhed, ryg/nakkesmerter eller holdning generelt, kæbespændinger, piskesmæld, migræne, balanceproblemer, køre/søsyge, kronisk træthed, fertilitet samt psykiske ubalancer som lettere depression, angst, stress og koncentrationsproblemer.

Læs mere her