Clairvoyance, regression og husrensning

Clairvoyance

Siden 2008 har jeg uddannet mig mere i den åndelige retning bl.a. som clairvoyant rådgiver og medium, det vil sige at være midt mellem himmel og jord, tage kontakt til den åndelige verden og evt. kære afdøde, og overbringe en evt. besked og ja, jeg ved det lyder mystisk, men den er god nok.

I dag søger mange clairvoyant rådgivning omkring job og uddannelse, flytning og bolig, kærlighed selvfølgelig og mange andre ting. Eller for at blive lidt klogere på det, der er mellem himmel og jord og finde ud af, at der er et liv efter døden.

Det skal dog pointeres at det ikke er mig der bestemmer, hvem der kommer igennem, det er de afdøde eller besked fra skytsengle, m.m. jeg er blot talerør og det er derfor nødvendigvis heller ikke min mening, den får du senere hvis du ønsker det.

____________________________________________________

 

Regression

Som regressionsterapeut arbejder jeg med tilbageføring til tidligere liv, hvor du sidder eller ligger afslappet og vi arbejder os tilbage i tid.

Vi finder ud af hvad du har været i tidligere liv, kigger på årstal, familierelationer og evt. specielle begivenheder som kan påvirke dig i dag både positivt og negativt.

Regression kan ofte fjerne blokeringer og uforklarlige smerter.

Min grundholdning er at nu er vi altså her og nu på denne jord, med den familie, så lad os få det bedste ud af det. Ligger der noget i tidligere liv som hindrer os i at leve fuldt ud og bl.a være glade, kan det være en ide med tilbageføring.

____________________________________________________

Jeg udfører også husrensning - hvis du eller andre i familien føler at der er noget forstyrrende i jeres hjem?

Læs mere herom under husrensning