Nyt fra Appenæs Zoneterapi maj 2018

ATJUH- Allergisæsonen er startet

Kalenderen viser forår, selvom Kong Vinter først nu slipper sit tag. 

Det mylder op med erantis og vintergækker og med forår kommer allergi.

Måske er du en af de ca. 1 million danskere, som lider heraf?

Symptomerne på høfeber og allergisk snue er rindende øjne og kløe, irritation i næse og svælg, nysen og hudirritation, eksem, m.m. 

Høfeber udløses af pollen fra træer, buske og græs, og når det frigives og fylder luften, indånder vi det, og vores slimhinder har svært ved at afvise disse "angreb". Pollen trænger ind i blodet og her forsøger vores blod at bekæmpe det ved at frigøre histamin. Det udløser de kendte symptomer, som desværre kan forværres til astma. 

Anden form for høfeber

Høfeber kan også udløses af støv, dyrehår, svampesporer og bestemte fødevarer, som kan trikke din allergi - de såkaldte krydsallergier. Hvis du lider af den form for allergi, kan du få hjælp på www.astma-allergi.dk . Her kan du læse om hvilke fødevarer, man typisk reagerer på. Næseskylning kan også hjælpe. 

Selvfølgelig må jeg også nævne zoneterapi, som kan styrke dine lymfer, som er en slags " si " i kroppen. Du har lymfeknuder på hals, under armhule og i lysken. Behandlinger kan hjælpe med at styrke immunforsvaret, så kroppen selv kan takle et angreb. 

Der findes forskellige vitaminer, homøopatiske midler m.m., som også kan være en hjælp. Her på klinikken rådgiver og tester jeg dig i hvad der passer netop til dig. 

I håb om et dejligt forår med sol og sundhed til alle. 

Appenæs Zoneterapi

Annagrethe