Nyt fra Appenæs Zoneterapi - 2018

december 18

Julen står for døren.

December er en magisk måned, med børns forventninger til julemand og magiske lys i den mørke tid. Travle forældre, som gør alt for at få tingene til at fungere og leve op til forventningerne, og få pengene til at slå til. 

En måned med familiesammenhold og hygge - måske et møde med gamle venner? Men også en måned hvor mange er ensomme og tænker på de kære de har mistet. Ja, julen er hjerternes fest.

I år har jeg besluttet at give en lille julegave til jer, nemlig en clairvoyant rådgivning med mulighed for afdøde kontakt. Så, går du og tumler med spørgsmål, du gerne vil have svar på? Eller vil du gerne i kontakt med en kær afdød? Måske er du bare nysgerrig og vil give dig selv eller en anden en personlig gave - så er det her. Da jeg så nødigt vil skuffe nogen, vil jeg bede jer om at husk på at det er universet, ånderne og de afdøde, som bestemmer om de vil bruge mig som talerør. Jeg kan ikke kræve de kommer igennem, men som hovedregel lykkes det.

Fra 20. november til 20. december 2018 er juleprisen 700 kr. mod normalt 950 kr.

I ønskes alle en god jul samt et nytår med sundhed, glæde og kærlighed.

Annagrethe

Oktober 18

Børn fra 0-6 år - vådliggerbørn

Jeg har her i oktober 2018, været på et videreuddannelseskursus omkring børn fra 0-6 år. Kurset omhandlede babyer og deres problemer. Jeg har i mange år behandlet babyer, men kan nu supplere med den nyeste viden omkring vitaminer, mad, m.m.

Kurset omhandlede endvidere de gængse problemer som mellemørebetændelse, infektioner, uro og en væsentlig del af kurset handlede om vådliggerbørn. Faktisk er der mellem 1-3 børn, som er vådliggere når de starter i 0. klasse.

Emnet omhandlede såvel den traditionelle behandling og undersøgelser hos vådligger-klinikken i Slagelse, samt hvad zoneterapien kan gøre – dejligt at de to ting også kan forenes.

Posturologi

Jeg har været på kursus i posturologi hos Rikke Godthjælp.

På kurset lærte jeg at se på sammenhænge. Samarbejdet mellem hjerne og krop og behandle med forskellige øvelser og øreakupunktur samt forskellige tests, som afdækker problemer med platfodhed eller andre fodproblemer, rygskævhed, ryg/nakkesmerter eller holdning generelt, kæbespændinger, piskesmæld, migræne, balanceproblemer, køre/søsyge, kronisk træthed, fertilitet samt psykiske ubalancer som lettere depression, angst, stress og koncentrationsproblemer.

maj 18

ATJUH- Allergisæsonen er startet

Kalenderen viser forår, selvom Kong Vinter først nu slipper sit tag. 

Det mylder op med erantis og vintergækker og med forår kommer allergi.

Måske er du en af de ca. 1 million danskere, som lider heraf?

Symptomerne på høfeber og allergisk snue er rindende øjne og kløe, irritation i næse og svælg, nysen og hudirritation, eksem, m.m. 

Høfeber udløses af pollen fra træer, buske og græs, og når det frigives og fylder luften, indånder vi det, og vores slimhinder har svært ved at afvise disse "angreb". Pollen trænger ind i blodet og her forsøger vores blod at bekæmpe det ved at frigøre histamin. Det udløser de kendte symptomer, som desværre kan forværres til astma. 

Anden form for høfeber

Høfeber kan også udløses af støv, dyrehår, svampesporer og bestemte fødevarer, som kan trikke din allergi - de såkaldte krydsallergier. Hvis du lider af den form for allergi, kan du få hjælp på www.astma-allergi.dk . Her kan du læse om hvilke fødevarer, man typisk reagerer på. Næseskylning kan også hjælpe. 

Selvfølgelig må jeg også nævne zoneterapi, som kan styrke dine lymfer, som er en slags " si " i kroppen. Du har lymfeknuder på hals, under armhule og i lysken. Behandlinger kan hjælpe med at styrke immunforsvaret, så kroppen selv kan takle et angreb. 

Der findes forskellige vitaminer, homøopatiske midler m.m., som også kan være en hjælp. Her på klinikken rådgiver og tester jeg dig i hvad der passer netop til dig. 

I håb om et dejligt forår med sol og sundhed til alle. 

Appenæs Zoneterapi

Annagrethe

februar 18

Forkølelser og influenza

Et nyt år er i gang, desværre blev januar for mange mennesker en måned fyldt med forkølelser, bihulebetændelse, influenza og andre problemer med immunforsvaret.

Virus har i år været en af de store plager, og netop ved virusangreb har penicillin ingen effekt og derfor giver lægerne det ikke.

MEN man kan godt styrke immunforsvaret på andre måder!

Zoneterapi er effektiv måde at styrke immunforsvaret. Her arbejdes der blandt andet med lymfesystemet, som styrker lymfekirtlerne så de bedre kan modstå virusangreb.

Kosten er også vigtig, masser af mørke bær og grove grøntsager, hvidløg, ingefær, gullerodssaft m.m. Så du styrker slimhinder og immunforsvaret generelt ved at få især A-, C-vitamin, Zink og Selen.

Du kan også styrke immunforsvaret med homoøpatisk medicin, bl.a. Echinacea præperater eller andre urter. På klinikken kan du blive vejledt i hvad der passer netop til dig.

I håb om at februar bliver fyldt med energi og sundhed!