Kostvejledning

Slankevejledning

Tab dig på en anderledes måde!

Jeg arbejder ud fra Birgitte Nymanns principper fordi der her er en masse ting man godt må!

Du skal ikke måle og veje din mad eller tælle kalorier, så uanset om du vil tabe dig 5 eller 30 kg, er her hjælp at hente. Du lærer om mad, som hele familien kan spise, naturlig sund mad som er nem at tilberede og ikke kræver flere timer i køkkenet. Mad som du bliver mæt af. Du får en bedre fordøjelse og en flad (ere) mave.

Jeg lægger stor vægt på individuel vejledning så du når dit mål. Du kan supplere med øreakupunktur eventuelt for at styre din sukertrang. Jeg kan også tilbyde dig NLP hvis du har svært ved at tro på at det lykkes for dig eller andet som hindrer dig i vægttab.

Første gang bliver du målt med centimeterbånd og vi gennemgår sammen de skemaer om kost og helbred du har fået udleveret ved betalingen og vi begynder på din nye livsstil.

Jeg rådgiver gerne omkring motion og træning til støtte for dit vægttab.

På klinikken kan vi teste for blodsukker, candidasvamp eller mavesyre, og du får selvfølgelig links,opskrifter og slanketips til at nå dit mål.

Hvad opnår du ? 

Udover vægttabet, kommer oftest bedre bevægelighed i dine led, det bliver nemmere at gå på trapper, rejse sig op fra gulvet, lettere at trække vejret. Appelsinhud, eksem og vædskeophobninger forsvinder og du får mere energi.

Hvad venter du på? - Jeg er klar, hvad med dig?